Ik ga op reis en ik neem mee...

26 oktober 2014 - Utrecht, Nederland

Inpakken!De afgelopen dagen stonden uiteraard in het teken van inpakken! Sinds een paar weken schreef ik gewoon alles op in mijn telefoon als ik ergens aan dacht. Hierdoor had ik  een redelijke inpaklijst klaar en kon het verzamelen in huis gaan beginnen! De zolder was het inpakstation en alles werd daar langzaam aan bij elkaar gelegd. Ik wilde niet zoveel kleertjes voor Daan en Julia meenemen maar ze hadden nog zoveel leuke zomerkleertjes die ze nog passen, zonde om niet mee te nemen dus ; -)

Vanmiddag werden we weggebracht door Marga en Joyce naar ons hotel vlakbij Schiphol. We hebben samen nog 'geluncht', maar voor ons eigenlijk een vroeg diner. Daan en Julia daarna in het hotel samen in bad, dikke pret! En vervolgens lekker vroeg naar bed. Wat een geluk dat we Julia thuis al een paar nachten in haar tentje hebben laten slapen, want ze zag gelijk dat het haar bedje was en ging tevreden liggen.

Wij gaan nu ook maar slapen, want morgen wordt een lange dag! Om 7:30 inchecken morgen en om 10:30 vliegen we. Whoehaaaaa! Echt ongelofelijk veel zin in onze reis!!

1. Edje:
    27 oktober 2014
    Jongens,

Heel veel plezier daar. Niet te veel kangeroos en koala's om ver rijden!!! Tot over een maand.
    Houdoe
  2. Frederique:
    27 oktober 2014
    Heb een goede reis en veilige vlucht met z'n viertjes!
    Ben benieuwd naar de 1e verhalen daar...
    hugs F.
  3. Eline:
    28 oktober 2014
    Aaah, spannend hoor. Terwijl ik dit schrijf zit jij lekker (?) in het vliegtuig. Hopelijk valt de vlucht mee en kunnen jullie nu heerlijk gaan genieten van de welverdiende vakantie. dikke kus